Eladó

2 az 1-ben: 4 szobás családi otthon + garzonlakás/iroda/üzlet külön bejárattal

78

Azonosító

105 m2

Terület

4

Hálószoba

2

Fürdőszoba

89.9 M Ft

Leírás

Olyan ingatlant keres, amelyben ötvözni tudja családi életét és vállalkozási tevékenységének is marad bőven tér? Vagy szüksége lenne egy jól szeparált, külön lakásra is, ahol a szülők, nagyszülők, esetleg az önálló élet kezdetén álló fiatalok kedvükre berendezkedhetnek? Mindezt Veresegyház központi részén, remek helyi és távolsági közlekedési lehetőségek mellett?

Akkor ne is keressen tovább, hívjon és mutatom ezt a felújított, szigetelt, a 80-as években masszívan megépített 3 szintes családi házat! A remek fekvésű ház alsó szintjén nettó 103 nm alapterületű szuterén található, amelynek egyik felében egy 56 nm-es garzonlakás, illetve a másik a felében műhellyel kiegészült garázs került kialakításra.

A külső lépcsőzeten feljutva az első 105 nm alapterületű szinten 4 hálószobát, fürdőszobát, külön wc-t és egy kellemes teret biztosító, otthonos, kertkapcsolatos étkezős konyhát találunk. A ház fűtés-, melegvízellátási rendszere (2023-ban telepített BAXI gázkazán), villanyhálózata, redőnyös nyílászárói, burkolatai és szaniterei megújultak, a 30 cm-es PTH falazat 6 cm vastag dryvit szigetelést és új színezést kapott. A Bramac betoncseréppel fedett, jól szigetelt betonfödémes tetőtér további 100 nm alapterület beépíthetésére kínál lehetőséget.

Az energiahatékony otthon többféle fűtési alternatívát is biztosít majd új lakóinak, hiszen a jól működő vegyes tüzelésű kazán és az újonnan létesített gázcirkó mellett, 2 db hűtő-fűtő klímaberendezés is beszerelésre került. A házban opcionális kandalló-, vagy cserépkályha kémény is rendelkezésre áll.

A 858 nm területű, különféle gyümölcsfákkal tarkított, ásott kúttal ellátott, tágas kert számtalan lehetőséget rejt a kreatív kertépítők, vagy az önellátásban gondolkodók számára. A gépkocsi számára az alagsorban zárható garázs található, de több autó számára udvari beálló kialakítására is van tér bőven.

A rendezett környéket ajánlom családok számára, akiknek fontos, hogy akár gyalogosan eljussanak az óvodába, iskolába, boltokba, piacra, orvosi rendelőbe, gyógyszertárba, vagy a Budapestre, Gödöllőre (környező településekre) közlekedő buszokhoz, vonathoz.

Kérem, tekintse meg az ingatlanről készült virtuális túrámat és győzödjön meg róla személyesen, hogy Önt várja-e ez a különleges lehetőséget rejtő otthon!

Cím

  • Ország: Magyarország
  • Megye: Pest
  • Település: Veresegyház
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat

Németh Judit

Ingatlan tanácsadó
+36302011199
judit.nemeth@yourspace.hu
További ingatlanjaim