Eladó

Exkluzív, egyszintes otthont keres Veresegyház legszebb, panorámás részén?

68

Azonosító

139 m2

Terület

1

Fürdőszoba

134.8 M Ft

Leírás

A helyi, Ybl-díjas főépítész által a keleti pagodaházak és a mediterrán ízlésvilágát ötvözve, egyedi szépségűre tervezett, 2011-ben elkészült, dél-nyugati fekvésű, panorámás teraszos, egyszintes, 3 hálószoba+nappalis extrákkal felszerelt, medencés otthont kínálok 40 nm-es, kétbeállós, fűtött, automatizált kapuval ellátott garázzsal, 325 nm-es telekrészen. Az igényesen megépített, hőszigeteléshez is hozzájáruló bontott téglával díszített, vízszintesen osztott ikerház másik fele teraszos szinteltolással, minimális érintkezéssel épült meg a telek felső részében. Veresegyház Hegyek térségének ezen utcája rendkívül csendes, átmenő forgalomtól mentes, innen gyönyörő kilátás nyílik a környező hegyekre, zöld tájra.

Az automata kapuval ellátott, parkosított, szaletlivel, medencével kiegészült kertből kellemes méretű, könnyen rámpázható lépcsőfokokkal kialakított lépcsőzet vezet fel a belül teljesen akadálymentes nettó 125 nm alapterületű, több rétegben hőszigetelt falazattal megépült lakóingatlanhoz. A szélfogóból beérve tágas előszoba fogad minket, ahonnan praktikus kamra, vendégmosdó, balra közlekedő, jobbra a családi élettérként funkcionáló amerikai konyhás, 30 nm területű terasszal ellátott, klimatizált, kandallóelőkészítéssel is rendelkező nappali nyílik. A gépesített konyhában indukciós tűzhely, légkeveréses sütő, mosogatógép, LUX víztisztító lett beépítve. Ebből a térkövekkel díszitett, körbenapozott nappali térből egy kellően szeparált, akár vendégszobaként, vagy dolgozószobaként funkcionáló helyiség nyílik. Az előszobából balra indulva további két keleti fekvésű hálószoba (egyik klimatizált), sarokkáddal és zuhanyzóval, illetve bidet-vel egyaránt felszerelt fürdőszoba, gardróbszoba és a gépészetet is tartalmazó mosókonyha nyílik.

A riasztóberendezéssel, kaputelefonnal biztonságossá tett, padlófűtéssel és radiátoros hőleadással fűtött, nagyon szép állapotú ház borovi fenyőből készült, dupla hőszigetelésű, hosszában toldott nyílászáróin, nyitásérzékelők és szúnyoghálók találhatók. A 2 beállós, műhelynek is helyet adó garázs mellett, lehetőség van gépkocsival a viacolorral burkolt előkertbe is beállni, vagy a ház előtt is vannak parkolóhelyek. Legyen szó akár kerti partiról, akár a házigazda pihenne a munkából hazatérve, vagy sütögetne a kertben, jobbról grillező, fűthető kerti pavilon hangulatos díszvilágítással, balról úszásra is alkalmas, fedett medence áll rendelkezésre.

A környék ugyan rendkívül zöld és természetközeli, mégis infrastrukturális ellátottsága kiemelkedő az agglomerációban. Minden megtalálható a főként kisgyermekes családok által lakott városban, ami a hétköznapokhoz szükséges: egészségügyi szakrendelések, bevásárlási lehetőségek, hivatalok, oktatás, szórakozás, sport és kultúra.

A letisztult elegancia és az otthon nyaralás élményét kínálja ez az igényes ingatlan, amely ideális otthona lehet nagyobb gyerekeket nevelő családoknak, vagy minőséget, aktivitást kereső idősebb pároknak.

Kérem, tekintse meg az ingatlanról készült virtuális túrámat is beszéljünk a további részletekről!

Cím

Cím: Veresegyház
  • Ország: Magyarország
  • Megye: Pest
  • A közelben: Hegyek
  • Irányítószám: 2112
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat

Németh Judit

Ingatlan tanácsadó
+36302011199
judit.nemeth@yourspace.hu
További ingatlanjaim