Eladó

Földszintes, kertes családi házat keres Budapest XVII-ik kerületében?

44

Azonosító

80 m2

Terület

56 M Ft

Leírás

Rákosliget csendes, családi házakkal beépített, vasútvonalhoz közel eső részén kínálom ezt a 80-as években épült és a 90-es években hozzáépítéssel kibővült 80 nm-es, 2 szoba+nappalis, téglából épült, utólag dryvittel szigetelt ikerházat, 485 nm-es telekrésszel.

Az egyszintes ház alatt 5 nm-es pince található, a nyílászárók cserélve lettek, illetve a dél-keleti homlokzaton redőnnyel szerelték fel őket. A ház előtt fedett kocsibeálló, a kertben fából készült szerszámosház található. A házhoz két fedett, falazattal határolt teraszt is hozzáépítettek, amelyekkel igény esetén a lakóterület tovább növelhető.

A körbejárható, 3 m-es belmagasságú lakóingatlan szobái egymásból nyílnak, fűtése gázkazánnal, melegvízellátása villanybojlerrel megoldott. A jó állapotú házra hitel, CSOK igényelhető.

Az ingatlan remek lokációval bír, infrastruktúrája kitűnő. 5 percre található a vasútállomás és buszmegálló, ahonnan 20-30 perc alatt a Keleti pályaudvarra vagy az Örs vezér térre juthatunk.A közelben iskola, óvoda, sportpálya, gyógyszertár, posta, élelmiszerbolt gyalogtávra elérhetők.

Tekintse meg a házról készült virtuális túrámat és találkozzunk személyesen a helyszínen!

Cím

Cím: Budapest, XVII
  • Ország: Magyarország
  • Megye: Pest
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat

Németh Judit

Ingatlan tanácsadó
+36302011199
judit.nemeth@yourspace.hu
További ingatlanjaim