Eladó

Ízlésesen modern új otthonát keresi Veresegyház kiemelt zöldövezeti részén?

92

Azonosító

114 m2

Terület

2

Fürdőszoba

99.9 M Ft

Leírás

2019-ben Porotherm téglából 10 cm-es grafitos szigeteléssel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal megépült külsőleg minimál stílust tükröző, belülről rendkívül otthonos ikerházat kínálok megvételre Veresegyház, Hegyek térségben 360 nm-es telekrészen. A 104 nm hasznos alapterületű saroktelki ingatlanhoz 19 nm-es polikarbonáttal fedett terasz is készült, amely biztosítja a kertkapcsolatot a nappali és a szépen parkosított, locsolórendszerrel ellátott kert között.

A könnyed eleganciát tükröző ház földszintjén rendkívül világos amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, kádas fürdőszoba, egy gardróbhelyiség (jelenleg infraszuna) és egy fűtött garázs (jelenleg iroda-tároló) található. Az emeleten zuhanyzós fürdőszobás, hűtő-fűtő klímával felszerelt, igényes beépített bútorzattal tökéletesített hatalmas hálószoba került kialakításra. A szomszéddal csak a garázs falazatával érintkező házban gázkazán adja a használati melegvizet és a hőt a padlófűtéshez, illetve a radiátoros hőleadáshoz. A villamosenergia költségek optimalizálásához 3,5kW-os napelem rendszer telepítése van folyamatban. Az esztétikus ingatlan egyedisége a további extrák mellett (riasztó, automata kapuk) magas minőségű, belsőépítészetileg alaposan végiggondolt beépített bútoraiban is megmutatkozik.

A környék igen csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes. A helyi, központba közlekedő buszjárat pár perc sétával elérhető. Kérem, tekintse meg erről a tökéletes otthonról készült virtuális sétámat és látogasson el Veresegyház e természetközeli környékére velem!

Cím

Cím: Veresegyház
  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat

Németh Judit

Ingatlan tanácsadó
+36302011199
judit.nemeth@yourspace.hu
További ingatlanjaim