Eladó

Költéghatékony, akár két generációnak is alkalmas családi ház az agglomerációban

6527

Azonosító

177 m2

Terület

2

Fürdőszoba

74.5 M Ft

Leírás

Önnek ajánlom ezt a 2018-2021 között 734 nm nagyságú belterületi telken épült, nettó 177 nm lakóterülettel rendelkező 30 cm-es Ytong falazattal készült, 12 cm-es dryvittal szigetelt, fa és műanyag nyílászárókkal felszerelt, 2 fürdőszobás, korszerű hőszivattyúval fűtött, klimatizált, két bejárattal is megközelíthető ingatlant az egyre népszerűbb Domonyvölgyben.

Az eredeti 1980-ban megépült nyaralóból mindössze egy helyiség nem került bontásra, ami most egyedülálló, galériázható belmagassággal egy “zene- és dolgozószobaként” üzemel. A földszinten 10 nm terasz, az emeleten pedig 5 nm-es, a hálószobából nyíló panorámás erkély biztosítja a kertkapcsolatot. Az alsó szinten továbbá sarokkáddal ellátott fürdőszoba, külön wc, amerikai konyhás nappali található. Az emeleten is sarokkáddal szerelték fel a fürdőszobát, ahol egy nagy – több szobára való felosztásra is alkalmas – nappali is kialakításra került.

A tulajdonos nagy gondossággal tervezte és építette a ház energia gazdálkodását, a földszinten és az emeleti fürdőszobában geotarifás hőszivattyúval működtetett padlófűtést, a fenti térben fan coil és klímaberendezéseket alakított ki, bevezette a 3 fázist, illetve előkészítette a födémfűtést is. Ennek megfelelően a ház jelenlegi rezsiköltsége nagyon kedvező, napelemekkel tovább javítható.

A lemezcseréppel fedett ingatlan külső színezése, a földszinti helyiségek mennyezeti takarása és egyéb esztétikai megoldások az új tulajdonosra várnak, ezért olyan vevőnek ajánlom ezt az ingatlant, aki értékelve a jelenlegi készültségi állapotot ízlésvilágának megfelelően szívesen álmodja meg a ház végső arcát. A két bejárat miatt, akár vállalkozási célra is alkalmas ez az ingatlan.

A hatalmas fákkal körülölelt kertben süllyesztett medence, nagy tároló, grillező/bográcsozó, kemence és fedett terasz szolgálja a lakók kényelmi, pihenési igényeit. A ház kamerával, riasztóberendezéssel és beléptetőrendszerrel, automatizált kapuval ellátott.

Tekintse meg a fentiekben bemutatott ingatlanról készült 3D-s túrámat és találkozzunk személyesen Domonyvölgyben!

További ajánlatainkért keresse fel a Your Space weboldalát!

Cím

Cím: Domonyvölgy
  • Ország: Magyarország
  • Megye: Pest
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat