Eladó

Kuriózum Versegyház legszebb részén!

77

Azonosító

120 m2

Terület

1

Fürdőszoba

108.5 M Ft

Leírás

Mediterrán hangulatú, kitűnő elosztású, egyszintes, 4 szobás családi házat kínálok Veresegyház legkeresettebb részén a természetközeli, családi házakkal beépült Harmatok térségében. A 933 nm-es panorámás telken 2003-ban téglából, dryvit szigeteléssel, magas minőségben megépült ház 112 nm-es lakórésszel és 30 nm-es dupla, automatizált kapuval, fűtött feljáróval ellátott garázzsal és két csendes terasszal rendelkezik.

A hűtő-fűtő klímaberendezéssel és riasztórendszerrel is felszerelt ház “szíve”, központi tere a tágas, kertkapcsolatos, amerikai konyhás nappali, étkezővel, és praktikus kamrával. Minden helyiség ebből a dél-keleti fekvésű, csodás családi élettérből nyílik; a 10 nm feletti hálószobák, a zuhanyzós, kádas és ikermosdós fürdőszoba, a mosdók, és a fűtött garázs is.

Ezen a kedves, szeretettel teli otthon felépítésén olyan mesterek dolgoztak, akik komolyan vették a munkájukat és a beépítésre szánt anyagok minőségét. Ezt tükrözik mind a burkolatok, a redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelt nyílászárók, a szaniterek, a festés-mázolás állapota is. A ház fűtését és melegvíz-ellátását rendszeresen karbantartott Junkers gázkazán biztosítja.

A pazar méretesre nőtt fákkal árnyékolt, virágokkal övezett, pihenésre és mozgásra egyaránt alkalmas, parkosított kertet kerti csapról automata öntözőrendszer locsolja. A kert egyik ékköve a pár éve készült meditációs pihenőhely, illetve a családi és baráti összejövetelek helyszínéül szolgáló bográcsozó, grillező hellyel kiegészült szaletli. A kerti szerszámok, eszközök tárolására pedig zárható fa kisház készült.

Ajánlom ezt a szívvel teli, kényelmes otthont családoknak, akiknek a minőség és az időtállóság mellett fontos a nagy kert, a zöld terület és a nyugalom.

Kérem, tekintse meg ingatlanról készült virtuális túrámat és hívjon a további részletekért!

Cím

Cím: Veresegyház
  • Ország: Magyarország
  • A közelben: Hegyek
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat

Németh Judit

Ingatlan tanácsadó
+36302011199
judit.nemeth@yourspace.hu
További ingatlanjaim