Eladó

Modern, energiahatékony, egyszintes napelemes otthont keres közel Budapesthez?

12

Azonosító

132 m2

Terület

1

Fürdőszoba

114.9 M Ft

Leírás

Ha szereti az igényes és időtálló gépészeti, villamossági megoldásokat és szívesen lakna egy az M2-es autópályáról könnyedén megközelíthető, kompakt kertes házban, akkor jöjjön el és tekintse meg egyik legfrisebb ajánlatomat! A 2018-ban 41 cm vastagságú falazattal, saroktelken megépült fémvázas könnyűszerkezetes házhoz fűtött garázs és két fedett terasz is tartozik. A rendkívül világos, tökéletes belső térelosztású, földszintes ezáltal akadálymentes ingatlan energiaigényét 8kW-os napelemrendszer biztosítja, amely nemcsak a mennyezeti infrafűtést, a klímaberendezés (2,5 kW) fogyasztását és a melegvíz a ellátást, de a műszaki cikkek mellett elektromos autó töltését is fedezi. A házban hővisszanyerő rekuperátor biztosítja a tökéletes légcserés szellőzést, gombamentesítést.

A 2 hálószobás, kamrával kiegészült amerikai konyhás-nappalis otthonban háromrétegű, műanyag nyílászárók távvezérelt motoros redőnyökkel lettek felszerelve, továbbá riasztórendszer is telepítésre került. Az újszerű állapotú, kitűnő térkihasználású családi ház az automata kapuval felszerelt, műhelysarokkal kiegészült garázsból is megközelíthető. A mindkét szobából megközelíthető, háztartási helyiséget is magába foglaló fürdőszobában fürdőkád és nagy üvegkabinos zuhanyzó is beépítésre került. Külön helyiségben további mosdő helyiség és a kertből megközelíthető tároló is helyet kapott a házban.

A kert szépen gondozott növényzetének locsolásához bő vízhozamú fúrt kút és csőhálózat áll rendelkezésre.

Kérem, tekintse meg az ingatlanról készült virtuális túrámat és tetszése esetén várom szeretettel Sződön e remek ajánlattal!

Cím

  • Ország: Magyarország
  • Megye: Pest
Megnyitás a Google Térképen

Kapcsolat

Németh Judit

Ingatlan tanácsadó
+36302011199
judit.nemeth@yourspace.hu
További ingatlanjaim