3D ingatlanfotózás – virtuális túra

Felújított lakás, Dunára néző panorámával

Az innovációban élen járó technológiát használjuk, hogy ezt ügyfeleink szolgálatába állítsuk, itt, Magyarországon is.

A Matterport forradalmian új technológiája és a mögötte álló tudásanyag és támogatás biztosítja, hogy a 3D ingatlan fotózás megrendelőjeként minőségi eredményt kapj. A folyamatos fejlesztésnek és tanácsadásnak köszönhetően – és ötvözve a már meglévő szakmai gyakorlatomat- , lélegzetelállító képekkel mutathatod be ingatlanodat. 

Virtuális séta

A Google Utcanézet alkalmazásból már ismert módszerrel mutathatod be ingatlanodat. A helyiség több pontjáról készül felvétel. A navigáció a képbe helyezett nagy körök segítségével történik. A körbejárás mindenféle monitor méretben lehetséges, de VR szemüveggel is tökéletes az élmény. Úgy nézheted meg az apró részleteket, mint egy videójátékban.

Ennek megfelelően a felvételeimet jellemzi:

  • tökéletes tér-élmény;
  • egyszerű navigáció;
  • HD minőségű képek.

Interaktív alaprajz

Ha eladó ingatlanról van szó, időnként nehézkes a leendő vevő számára, hogy a hagyományos alaprajzot és az internetes lakáshirdetésbe feltöltött fotókat összehasonlítsa. A 3D ingatlan fotózásnál ez sokkal egyszerűbb, hiszen az alaprajz nézetben felismerhetők az enteriőr részletei.

 

Milyen is egy 3D kamerával készült interaktív alaprajz?
  • könnyen azonosíthatók a helyiségek;
  • méretarányos alaprajz készül;
  • könnyen elképzelhető, milyen kilátás nyílik az egyes helyiségekből.

Segítsd leendő vevődet, hogy lakásodat, házadat, új építésű ingatlanodat virtuálisan megmutathassák barátaiknak, családjuknak – így gyorsabban döntenek a te lakásod megvásárlása mellett!

Aktuális munkáinkat nyitóoldalunkon megtekintheted!

Összehasonlítás

Enter your keyword